aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣτυλιανού για το αριστερό άκρο της άμυνας

Στυλιανού για το αριστερό άκρο της άμυνας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην απόκτηση του νεαρού αριστερού μπακ Στέλιου Στυλιανού (φωτό), με μονοετή δανεισμό από τον Απόλλωνα, προχώρησε η ΑΕΖ. Η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση σχεδιάζουν ακόμη μία ή δύο προσθήκες στο ρόστερ.

Μιλώντας στο «Goal», ο τεχνικός της νεοφώτιστης ομάδας, Νικόλας Μαρτίδης, δήλωσε ευχαριστημένος από τις μετεγγραφές και σχολίασε για την πορεία της προετοιμασίας: «Είμαστε σε καλό δρόμο και μέσα από τα φιλικά ελπίζουμε πως θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά είμαι σίγουρος πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας».

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να αποχωρήσουν κάποιοι Κύπριοι, οι οποίοι συμμετέχουν τις τελευταίες μέρες στην προετοιμασία της ομάδας του Ζακακίου και δεν ικανοποίησαν. Κρίθηκε επίσης ως απαραίτητη η μείωση του αριθμού των παικτών ώστε να γίνεται καλύτερη δουλειά από την τεχνική ηγεσία. Μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνονται διπλές προπονήσεις.

Αύριο είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Το προσεχές Σάββατο, η ΑΕΖ θα αναμετρηθεί φιλικά εκ νέου με τον Ερμή, αυτή τη φορά στο κοινοτικό γήπεδο Ζακακίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ