aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο... μικροσκόπιο Γκρούμπατς-Κατσαντώνης

Στο… μικροσκόπιο Γκρούμπατς-Κατσαντώνης

Στο κενό έπεσαν κάποιες προσπάθειες του Ολυμπιακού για την απόκτηση νεαρών παικτών με τη μορφή δανεισμού από μεγάλες κυπριακές ομάδες, κι αυτό γιατί στο «κόλπο» μπήκαν και άλλοι μνηστήρες.

Ωστόσο, ο Χρύσης Μιχαήλ έχει ξεχωρίσει και άλλες καλές περιπτώσεις, όπως του Ανδρέα Κατσαντώνη της Ομόνοιας και του Σεργκέι Γκρούμπατς του ΑΠΟΕΛ και ευελπιστεί ότι οι «αιώνιοι» θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους, αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες θα απαντήσουν θετικά για τη μετακίνησή τους. Εξάλλου, θα είναι και γι’ αυτούς μια μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστούν στην Α’ Κατηγορία για ν’ αποδείξουν την αξία τους και να επιστρέψουν την επόμενη σεζόν στην ομάδα τους γεμάτοι εμπειρίες.

Απ’ εκεί και πέρα, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, σύντομα αναμένεται να προκύψει εξέλιξη και με τον γυμναστή που θα προσληφθεί στη θέση του Χάρη Φαλά, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα. Αύριο είναι προγραμματισμένο να γίνουν τα εργομετρικά τεστ, ενώ η πρώτη προπόνηση παρουσία των οπαδών των μαυροπρασίνων θα γίνει στις 26 Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ