aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαρά την «επίθεση» η πλειονότητα στηρίζει Καραπατάκη

Παρά την «επίθεση» η πλειονότητα στηρίζει Καραπατάκη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αντιδράσεις προκάλεσε στους οργανωμένους φίλους της ΑΕΚ η απόφαση του Άντρου Καραπατάκη να αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και σε διάφορους φορείς σχετικά με την κάρτα φιλάθλου, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην πιθανότητα κατάργησης του μέτρου.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του συλλόγου της Λάρνακας θεωρούν ότι το μέτρο έχει ήδη φέρει θετικά αποτελέσματα, τα οποία ανέλυσαν στην επιστολή τους και γι’ αυτό καλεί τους αρμόδιους φορείς να μην κάνουν πίσω. Η κίνηση και η στάση της διοίκησης δεν άρεσε στους οργανωμένους που επικρίνουν την απόφαση αυτή.

Βέβαια, οι πλείστοι φίλοι της ΑΕΚ είναι στο πλευρό της διοίκησης και στηρίζουν κάθε απόφαση του Καραπατάκη και των συνεργατών του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η διοίκηση έβαλε και βάζει πολλά χρήματα για την ομάδα και έχει δημιουργήσει το ΑΕΚ Αρένα, το οποίο θέλει να προστατεύσει με κάθε τρόπο.

Στο πλευρό του κ. Καραπατάκη έχουν ταχθεί και οι παλαίμαχοι του Πεζοπορικού, της ΕΠΑ και της ΑΕΚ. «Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Πεζοπορικού, ΕΠΑ και ΑΕΚ είναι στο πλευρό του προέδρου και αναμορφωτή της ΑΕΚ, Άντρου Καραπατάκη, σχετικά με τις θέσεις του για την Κάρτα Φιλάθλου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση για το όλο θέμα. Πάντως, το σωματείο της Λάρνακας ακόμη και αν καταργηθεί το μέτρο της κάρτας φιλάθλου, θα συνεχίσει την ταυτοποίηση οπαδών στην Αρένα, τόσο για τους οπαδούς της όσο και για τους φιλοξενούμενους.

Με αυτό τον τρόπο θέλει να προστατεύσει τη δική της περιουσία, αλλά συνάμα να απωθήσει οπαδούς που πιθανόν να έχουν στο μυαλό τους διάφορα. Μπορεί λοιπόν η κίνηση αυτή να μην έχει αρέσει στους οργανωμένους, αλλά η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου της ΑΕΚ στηρίζει και με το παραπάνω τη διοίκηση της ΑΕΚ. Πολλές φορές τονίστηκε από πλευράς των κιτρινοπρασίνων ότι στόχος είναι να αυξηθούν οι οικογένειες στην Αρένα και το μέτρο της κάρτας φιλάθλου βοηθά σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ