aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Όσο πιο μακριά τόσο το καλύτερο»

«Όσο πιο μακριά τόσο το καλύτερο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πέντε και δέκα βαθμούς απέχουν αντιστοίχως, ο Άρης και η Νέα Σαλαμίνα από την ουραγό Δόξα. Οι μεν πράσινοι λοιπόν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους Κατωκοπίτες, οι δε φιλοξενούμενοι είναι σε απόσταση ασφαλείας.

Συνεπώς, στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής, ο στόχος τους είναι κοινός: να διατηρήσουν ή να αυξήσουν τη διαφορά από την ανεπιθύμητη τελευταία θέση του β’ γκρουπ. Επομένως, αν υπάρξουν νικητές το βράδυ στο Τσίρειο, θα κάνουν ένα βήμα ακόμα προς τη βαθμολογική ξεγνοιασιά.

Ο γηπεδούχος προέρχεται από τη σημαντική νίκη επί της Καρμιώτισσας, όμως για να μην κινδυνέψει να βρεθεί κοντά στη Δόξα, θέλει να δώσει συνέχεια.  Εκτός πλάνου είναι για ακόμη μία φορά οι τραυματίες Παναγή και Παχίπης, ενώ επιστρέφει ο Φράγκος και θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή. Η εμπειρία και η ποιότητα των Μαραγκουδάκη και Μάρτινς, αναμένεται πως θα είναι βαρόμετρο στη προσπάθεια για να φθάσει ο Άρης στη νίκη.

Από την πλευρά της φιλοξενούμενης, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Νασίρ Μάατσι, Νεόφυτος Μιχαήλ και Σάββας Τσαμπούρης (κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί ξανά στην τρέχουσα σεζόν). Ο Αντόνιο Κονσεϊσάο δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στη Δόξα (0-0). Ο Τσίνα εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, κάτι που θα αφήσει τον Εμιλιάνο Φούσκο στον πάγκο. Από εκεί και πέρα, ο Άλεξ Κωνσταντίνου έχει πιθανότητες να πάρει θέση ως εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ