aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ψηστήρι» από τον Νταμπίζα

«Ψηστήρι» από τον Νταμπίζα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Οι μέρες περνούν γρήγορα και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ομόνοιας στο Γιουρόπα Λιγκ όλο και πλησιάζει. Οι πράσινοι από το απόγευμα της Πέμπτης έχουν πατήσει σε αυστριακό έδαφος και πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Τζον Κάρβερ, ο οποίος ήταν συνεπής στο ραντεβού του με τους «τριφυλλοφόρους», από την πρώτη μέρα φόρεσε τη στολή τού… στρατηγού και άρχισε να δίνει οδηγίες στους νέους ποδοσφαιριστές του.

Συνεχώς δίπλα του, για να βεβαιωθεί ότι το χτίσιμο της ομάδας εξελίσσεται σωστά και βάσει σχεδίου, είναι ο Νίκος Νταμπίζας και παρακολουθεί τα πάντα. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, θέλει να είναι σίγουρος ότι όλα λειτουργούν στην εντέλεια και αν εντοπίσει κάτι λάθος θα δώσει οδηγίες για να διορθωθεί.

Την ίδια στιγμή, βρίσκεται και σε ανοιχτή επικοινωνία με ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν, σε μία προσπάθεια να τους πείσει από το πρότζεκτ που έχει αναλάβει ο ίδιος στην Ομόνοια και να υπογράψουν στην ομάδα της Λευκωσίας.

Μέχρι σήμερα αποκτήθηκαν μόνο οι Θανάσης Παντελιάδης και Αμίρ Αγκάγιεφ, συνεπώς το ερώτημα που απασχολεί η δεδομένη χρονική στιγμή τους πράσινους είναι κατά πόσον η ομάδα θα είναι επαρκώς στελεχωμένη στο πρώτο επίσημο της ματς στο Γιουρόπα Λιγκ (30/6).

Πάντως, ο «Ντάμπι» δεν φαίνεται ν’ ανησυχεί, έστω κι αν η αποχώρηση του Ιβάν Ρούνιε, τον «αναγκάζει» να κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Επίσης, ενδεχόμενη αρνητική εξέλιξη στο θέμα του Αντρέ Σκέμπρι θα υποχρεώσει τον Ελλαδίτη τεχνικό διευθυντή να ψάξει άμεσα και για επιθετικό κορυφής.

Πάντως, στη λίστα του Νταμπίζα βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές, όμως τα στενά οικονομικά πλαίσια δυσκολεύουν την επίτευξη συμφωνίας, γι’ αυτό και ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» κάνει ότι μπορεί για τους… ψήσει να πουν το συντομότερο το πολυπόθητο «ναι».

Εξάλλου, όπως προαναφέραμε, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα πρέπει να έχουν λίγες ημέρες μπροστά τους για να προσαρμοστούν στα δεδομένα και στο κλίμα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ