aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝτέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Κούσουλου!

Ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Κούσουλου!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η ΑΕΚ δεν «παίζει» μόνη της όσον αφορά στην προσπάθεια απόκτησης του Γιάννου Κούσουλου (δεξιά στη φωτό) από τη Νέα Σαλαμίνα, αφού όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων Θουκής Θουκυδίδης στον Active (104.7 & 102.5), ενδιαφέρεται και ο ΑΠΟΕΛ για να κάνει δικό του τον νεαρό διπλοθεσίτη άσο. Σύμφωνα με τον κ. Θουκυδίδη, πριν την ερχόμενη Πέμπτη δεν θα παρθεί οποιαδήποτε απόφαση ή να ανακοινωθεί κάτι αναφορικά με το μέλλον του Κούσουλου, άσχετα αν συζητηθεί στην αποψινή συνεδρία του Δ.Σ. αυτό το θέμα.

Υπενθυμίζουμε πως βάσει της βελτιωμένης πρότασης από τον σύλλογο της Λάρνακας, η ΑΕΚ προσφέρει περίπου €80.000 και να πληρώνει τον μισθό του Κωνσταντίνου Μιντίκκη, τον οποίον θέλει να παραχωρήσει δανεικό στους ερυθρόλευκους. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, αξιώνουν περισσότερα χρήματα για τον Κούσουλο, τα οποία δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι κιτρινοπράσινοι. Πάντως, οι κιτρινοπράσινοι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να καταθέσουν πρόταση κοντά στη ρήτρα των 120.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κούσουλου.

Επίσης, οι Αμμοχωστιανοί θέλουν στο πακέτο και τον Νικόλα Εγγλέζου. Ωστόσο, ο αριστεροπόδαρος άσος υπολογίζεται στην ΑΕΚ ενόψει των αγώνων της στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πληροφορίες που πηγάζουν από τα δύο σωματεία πάντως, κάνουν λόγο για θετικό κλίμα και ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξει κατάληξη των επαφών. Για να κλείσει η συμφωνία, θα πρέπει οι δυο πλευρές να τα βρουν κάπου στη μέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ