aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο πλάνο ενίσχυσης

Το πλάνο ενίσχυσης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η πρόθεση για χειμερινή ενίσχυση είναι δεδομένη για τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς η δεινή βαθμολογική θέση της την υποχρεώνει να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις του έμψυχου δυναμικού. Οι συζητήσεις ανάμεσα σε Σάββα Πουρσαϊτίδη και διοίκηση έχουν αρχίσει. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο Ελλαδίτης τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση εξτρέμ, ανασταλτικού χαφ, επιτελικού και κεντρικού αμυντικού.

Βεβαίως, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου που τελειώνει η μετεγγραφική περίοδος, μεσολαβεί διάστημα δυόμισι μηνών και το αρχικό πλάνο ίσως ανατραπεί. Στόχος, όμως, είναι να κλείσουν οι μετεγγραφές πολύ πιο γρήγορα, για να ενταχθούν τα νέα αποκτήματα στο ρόστερ το συντομότερο δυνατόν.

Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος της Αμμοχώστου βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, προκειμένου να καλύψει το κενό του Δημήτρη Στυλιανού. Ο άτυχος κίπερ εγχειρίστηκε το περασμένο Σάββατο και θα χρειαστεί διάστημα τριών με τεσσάρων μηνών ώσπου να αποθεραπευτεί. Επομένως, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν άλλη επιλογή, παρά να προχωρήσουν σε αντικατάστασή του.

Στόχος τους είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη κατάληξη του θέματος, ώστε να υπάρχει αξιόπιστη λύση πέραν του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι. Αν η προσπάθεια καρποφορήσει εντός της εβδομάδας, το νέο απόκτημα είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Τσίρειο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους γαλαζοκίτρινους. Οι Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Έλιο Ρόκα και Άντερσον Κορέια αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Πουρσαϊτίδη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νταβίντ Μανογιάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ