aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Ταύρος» ο Γκράσι

«Ταύρος» ο Γκράσι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ θα αρχίσει σήμερα για τη Νέα Σαλαμίνα με τις καλύτερες αγωνιστικές προϋποθέσεις. Ο Νταβίντε Γκράσι αγωνίστηκε ως βασικός στο προχθεσινό φιλικό με την Αναγέννηση (1-2), γεγονός που φανερώνει ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Προφανώς έπιασε τόπο η επίσκεψη του Ιταλού αμυντικού στην πατρίδα του, όπου εξετάστηκε από συμπατριώτη του γιατρό. Και αυτό καθώς δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλα ευχάριστα. Ο Νεόφυτος Μιχαήλ μέτρησε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην τρέχουσα σεζόν, ενώ ο Δημήτρης Φροξυλιάς εξέτισε την ποινή της τιμωρίας των έξι αγωνιστικών για την αποβολή του στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα.

Τι μένει; Να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης ο Ζοάο Τσίνα. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ήταν ο μόνος απών στο φιλικό με τους πράσινους της Δερύνειας και μέχρι προχθές ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Όπως μας ειπώθηκε από πλευράς ερυθρολεύκων, σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη.

Αν ισχύσει αυτό, η τεχνική ηγεσία θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή της στην προετοιμασία για τη δύσκολη έξοδο απέναντι στην ΑΕΛ. Αν μάλιστα δεν αλλάξει τίποτα μέχρι το Σάββατο, που είναι ορισμένο το παιχνίδι στο Τσίρειο, για πρώτη φορά θα σημειωθεί απαρτία στο τρέχον πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι ευελπιστούν πως θα δοθεί συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, μετά το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ (0-1). Μόνο που αυτή τη φορά ελπίζουν ότι δεν θα μείνουν στις εντυπώσεις και θα αποσπάσουν βαθμολογικό όφελος στην έδρα της φιλόδοξης ομάδας της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ