aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροτεραιότητα ο Μιντίκκης

Προτεραιότητα ο Μιντίκκης

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την παραμονή του Κωνσταντίνου Μιντίκκη στο ρόστερ για τη νέα περίοδο επιθυμούν στη Νέα Σαλαμίνα. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ, αφού αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού στους ερυθρόλευκους, έληξε.

Γι’ αυτό και πρόθεση της Νέας Σαλαμίνας είναι να προσφέρει συμβόλαιο στον 28χρονο αμυντικό, αφού διοικούντες και τεχνική ηγεσία είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσφορά του στην ομάδα. Ήδη μια πρώτη επαφή έγινε αλλά ακόμη να διευθετηθεί το πρώτο ραντεβού, κάτι που ενδέχεται να γίνει αρχές της ερχόμενης βδομάδας και αφού πρώτα συμπληρωθεί το τεχνικό τιμ.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα ανανεώσει ο Νταμαού, αξιολογεί τον «Φελαϊνί»

Η περίπτωση Μιντίκκη αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα της Αμμοχώστου. Εφόσον βάλει υπογραφή, θα κλείσει το κεφάλαιο δεξιός μπακ. Σε περίπτωση που προκύψει κάτι άλλο, τότε στη Νέα Σαλαμίνα θα στραφούν σε άλλη περίπτωση. Ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν είναι και ο Γκάμπριελ, που πέρσι αγωνίστηκε στην Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Κοντά σε δύο… Ανορθωσιάτες η Σαλαμίνα

Για τη θέση του τερματοφύλακα, αφού ο Κίρεφ θα αποτελέσει παρελθόν, ένα όνομα που «παίζει» είναι αυτό του Γιώργου Παπαδόπουλου, του οποίου το συμβόλαιο με την Ανόρθωση λήγει τέλος του μήνα. Από τους ξένους, δεδομένη είναι η αποχώρηση των Πόλιανετς, Παπαδόπουλου, Μακρίεφ και Νταμαού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ