aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ κύβος ερρίφθη για τον Παρκ

Ο κύβος ερρίφθη για τον Παρκ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο κύβος ερρίφθη για τον ποδοσφαιριστή που θα διαγραφεί από τη Νέα Σαλαμίνα για να εγγραφεί στη θέση του ο Φαρσάντ Νουρ. Ο τραυματίας Γιονγκ-Ιν Παρκ δεν θα επιστρέψει στην Κύπρο από την πατρίδα του, όπου βρίσκεται από τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Κορεάτης πλάγιος επιθετικός δεν αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη δράση, έτσι τίθεται εκτός έμψυχου δυναμικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε ο Νουρ, κάποιος φεύγει

Είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που αποτελεί παρελθόν στη χειμερινή περίοδο μετεγγραφών, αφού προηγήθηκε η λύση της συνεργασίας με τους Γκαστόν Σανγκόι, Έλιο Ρόκε, Νταβίντε Γκράσι και Γιώργο Κάκκο. Ο τελευταίος όμως ήταν δηλωμένος στον κατάλογο Β, επομένως για να εγγραφεί τέταρτος ποδοσφαιριστής στον κατάλογο Α, μετά τους Ελουντού, Τιάγκο και Καρλάο, χρειαζόταν η αποχώρηση ακόμη ενός. Οι διεργασίες έχουν αρχίσει και έχει ενημερωθεί σχετικά η ΚΟΠ, η οποία ζήτησε έπειτα από τη ρουμανική ομοσπονδία το πιστοποιητικό εγγραφής του Νουρ. Όλα συνηγορούν λοιπόν ότι ώς το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Πάφο, ο Ολλανδοαφγανός θα τεθεί στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν λέμε «πολυεργαλείο»

Όπως συνέβη και με τα τρία προηγούμενα αποκτήματα, η χρησιμοποίησή του θα εξαρτηθεί από την αγωνιστική κατάστασή του. Το πιο πιθανό είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής, είτε βασικός είτε αγωνιζόμενος αλλαγή. Ο Ελλαδίτης προπονητής αναμένεται να επιλέξει ξανά τους άλλους τρεις στο αρχικό σχήμα, καθώς ήταν εκ των κορυφαίων στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Εθνικό (3-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ