Έγραψε Ιστορία: Το σήκωσε η Νέα Σαλαμίνα!

Το ηθικό των ερυθρόλευκων, το πάθος, η ψυχή και η θέλησή τους για την κατάκτηση της πρωτιάς του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Αγγλίας, μίλησε στο τέλος και έστω και στα πέναλτι, η Νέα Σαλαμίνα Λονδίνου πανηγύρισε το τρόπαιο κερδίζοντας με 4-3...


ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η Νέα Σαλαμίνα Λονδίνου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς στον τελικό του FA Sunday Cup, έσωσε την… παρτίδα και ο τελικός κόντρα στην Μπαρνς FC στο Σελχαρτς Παρκ (έδρα της Κρίσταλ Πάλας), οδηγήθηκε στην παράταση και ακολούθως στα πέναλτι.

Το ηθικό των ερυθρόλευκων, όμως, το πάθος, η ψυχή και η θέλησή τους για την κατάκτηση της πρωτιάς του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Αγγλίας, μίλησε στο τέλος και έστω και στα πέναλτι, η Νέα Σαλαμίνα Λονδίνου πανηγύρισε το τρόπαιο κερδίζοντας με 4-3.

Υπενθυμίζουμε πως τα πλείστα μέλη του Δ.Σ., καθώς και αρκετοί φίλοι της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου μετέβησαν στην αγγλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της παροικιακής ομάδας και έτυχαν εξαιρετικής φιλοξενίας από τους Σαλαμιναίους της Αγγλίας. Αρκετός είναι ο κόσμος που βρέθηκε στο πλευρό των ερυθρόλευκων και η αγωνία κτυπούσε κόκκινο καθόλη τη διάρκεια του ματς.

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου, έγινε η απονομή στον πρόεδρο της παροικιακής ομάδας από τον Πάρη Ανδρέου (πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου) και ακολούθησε τρελό γλέντι από ποδοσφαιριστές, κόσμο και μέλη του τεχνικού τιμ. Ενδεικτικές άλλωστε και οι φωτογραφίες.

Δείτε πιο κάτω αποκλειστικό φωτορεπορτάζ

ΜΕΣΩΧρίστος Θεοχάρους
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ