aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Λαβράκι» εκ Σερβίας

«Λαβράκι» εκ Σερβίας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά το ξεκαθάρισμα του ρόστερ από τον Αλμπέρτο Μπενίτο, πλέον η Ανόρθωση μπαίνει στη διαδικασία χτισίματος. Μια διαδικασία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολη, καθώς ο νέος τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να φέρει πολλούς παίκτες και ταυτόχρονα να μπορέσει να βρει τη «χημεία» που πρέπει για να κάνει ένα ποιοτικό σύνολο.

Ένα όνομα, το οποίο έχει προταθεί και μάλιστα ενδιαφέρει «ζεστά» την Ανόρθωση, είναι αυτό του 22χρονου Σέρβου κεντρικού αμυντικού Μίλαν Σάβιτς. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος άρχισε την καριέρα του από το Βέλγιο και την Γκεντ τη σεζόν 2012-13, έχοντας μία συμμετοχή σε πολύ νεαρή ηλικία.

Ακολούθως δόθηκε δανεικός στην Χούγκστρατεν Βελγίου, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, είχε παίξει σε 11 παιχνίδια και σκόραρε ένα γκολ. Στη λήξασα σεζόν, στο πρώτο μισό, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σερβίας με τη φανέλα της ΟΦΚ Βελιγραδίου, ενώ στο τελευταίο εξάμηνο κατέγραψε 11 συμμετοχές με τη Νόβι Παζάρ. Συνολικά αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια στη σεζόν 2015-16.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, με ύψος 1.84, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της Σερβίας και τον συνοδεύουν αρκετά καλά στοιχεία. Ο Μπενίτο, με όσα είδε, φαίνεται να έμεινε ικανοποιημένος από τον Σάβιτς, αφού πρόκειται για μιαν από τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που τον ενδιαφέρουν και που τον έχει ψηλά στη λίστα του.

Μάλιστα, ο 22χρονος αμυντικός έχει επικοινωνήσει και με ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, τον οποίο γνωρίζει για να ρωτήσει πληροφορίες για την Ανόρθωση και το κυπριακό πρωτάθλημα. Γεγονός που καταδεικνύει ότι οι δύο πλευρές έχουν ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές. Ένα αρνητικό στοιχείο που μπορεί κάποιος να εντοπίσει στο βιογραφικό του είναι οι πολλές κίτρινες κάρτες που δέχεται. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχει αγωνιστεί σε 59 παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει δεχθεί συνολικά 25 κίτρινες κάρτες και τρεις κόκκινες.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης δεν δείχνει να βιάζεται, για την ώρα, όσον αφορά στην ενίσχυση, όμως αναμένεται ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις απόκτησης ποδοσφαιριστών. Από τη στιγμή που ελάχιστοι παίκτες έχουν μείνει, θα πρέπει το ρόστερ να στελεχωθεί κατάλληλα για να μπορέσει η ομάδα να δουλέψει όπως πρέπει στην προετοιμασία.

Λεπτομέρειες για Ντλοβού

Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινώσει η Ανόρθωση την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ντίνο Ντλοβού, όμως είναι τυπικό το θέμα. Μόλις έρθουν τα χαρτιά που απαιτούνται, τότε και η διοίκηση θα κάνει γνωστή τη συμφωνία για συμβόλαιο δύο ακόμη χρόνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ