aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕξάρα ο ΑΠΟΕΛ, οκτάρα η Ομόνοια, διπλό επί της ΑΕΛ η Αραράτ

Εξάρα ο ΑΠΟΕΛ, οκτάρα η Ομόνοια, διπλό επί της ΑΕΛ η Αραράτ

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του ΑΠΟΕΛ από τη Λεμεσό κόντρα στην ΑΜΕΚ Καψάλου. Η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων κέρδισε με 6-6 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φούτσαλ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα τέρματα πέτυχαν οι Ζάκσον (2), Ιακώβου, Παναγιώτου, Λεάντρο και Ομήρου. Την ερχόμενη Πέμπτη οι γαλαζοκίτρινοι θα φιλοξενήσουν την Αθηαίνου για την 8η αγωνιστική (19:00).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το αήττητο σερί της διεύρυνε απόψε η ομάδα φούτσαλ της Ομόνοιας. Οι «πράσινοι» παραμένουν χωρίς ήττα εδώ και έξι αγωνιστικές, ενώ σήμερα πέτυχαν ακόμη μία νίκη με 8-4 απέναντι στον Εθνικό Λατσιών. Η πέμπτη φετινή επιτυχία τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Η ομάδα του «τριφυλλιού» είχε σε μεγάλη βραδιά τον αρχηγό Μανώλη Μανώλη και τον Μαντέλι, οι οποίοι πέτυχαν από τέσσερα και τρία γκολ αντίστοιχα. Το άλλο τέρμα πέτυχε ο Ανδρέας Σάββα.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η ΑΕΛ ηττήθηκε 5-6 από την Αραράτ.

Ο αγώνας Αθηένου AC – AEK Λάρνακας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (21:15).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ