aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕθνικός για Παπαγεωργίου: «Βάλτε βαθιά το χέρι στην τσέπη»

Εθνικός για Παπαγεωργίου: «Βάλτε βαθιά το χέρι στην τσέπη»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έγινε αμέσως το «καυτό» όνομα με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Εθνικού, κάτι που ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Η ευκαιρία τού δόθηκε λόγω της απαγόρευσης μετεγγραφών του περασμένου καλοκαιριού και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός δεν την άφησε να πάει χαμένη. Αντιθέτως, την άρπαξε από τα μαλλιά, ξεχωρίζοντας με την απόδοσή του και κεντρίζοντας σύντομα το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Αγωνίστηκε 21 φορές, τις 19 βασικός, σκόραρε δύο φορές, έδωσε δύο ασίστ και εντυπωσίασε με τη συνολική παρουσία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Που πάει ο Παπαγεωργίου;

Προς το παρόν, η Ανόρθωση παρουσιάζεται (μέσω των ρεπόρτερ της) ως η πιο ζεστά ενδιαφερόμενη. Σύμφωνα όμως με τη διοίκηση των μπλε, δεν κατατέθηκε πρόταση για την απόκτησή του. Εκείνο που λέγεται, όμως, με κάθε σιγουριά από τους παράγοντες του προσφυγικού συλλόγου, είναι ότι για την παραχώρησή του θα πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη του κάθε ενδιαφερόμενου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε επαφές για τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Διαφορετικά, ο Παπαγεωργίου θα ηγηθεί της προσπάθειας που θα καταβάλει ο Εθνικός στην πρώτη του περιπέτεια στη Β’ Κατηγορία έπειτα από 25 χρόνια. Είναι μικρός ακόμα και θεωρείται βέβαιο ότι αν δεν προκύψει προσφορά εντός του καλοκαιριού, θα απασχολήσει ξανά στο μέλλον. Έστω και στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, η δεύτερη συνεχόμενη «γεμάτη» σεζόν είναι πιθανό να τον βοηθήσει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ