aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈνα βήμα πριν την παραμονή του

Ένα βήμα πριν την παραμονή του

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στο Δασάκι από το σπουδαίο «διπλό» που πήρε ο Εθνικός στο «Αμμόχωστος» επί της Νέας Σαλαμίνας. Μία σημαντικότατη νίκη που τον έφερε μία ανάσα και από τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του, καθώς χρειάζεται μόνο ένα βαθμό. Τα παιχνίδια που του απομένουν είναι κατά σειρά με τον Άρη, τη Δόξα και τον Ερμή.

Η νίκη της ομάδας της Άχνας ήταν η δεύτερή της το τελευταίο τρίμηνο. Η προηγούμενη ήταν επί του Άρη με 1-0 στο Τσίρειο. Ο Εθνικός δεν πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο «Αμμόχωστος» αλλά πήρε την ουσία, τους τρεις βαθμούς και στο τέλος είναι αυτό μέτρησε. Οι παίκτες του Ιβανάουσκας δέχθηκαν μεγάλη πίεση και στα δύο ημίχρονα, αφού ο αντίπαλός τους έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά άντεξαν και πήραν το σπουδαίο «διπλό». Ο τερματοφύλακας Πάτρικ Πρότσεκ ήταν ανίκητος και πραγματοποίησε αρκετές εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Ο Νίκα Κατσιαράβα ήταν ο σκόρερ του αγώνα στο «Αμμόχωστος». Ο Γεωργιανός στράικερ είδε δίκτυα μετά από αρκετές αγωνιστικές και έφθασε στα 14 τέρματα. Ο «Κάτσια» πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, ενώ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις. Για τον Κατσιαράβα εξακολουθούν να κυκλοφορούν διάφορα περί ενδιαφέροντος από ομάδες της Κύπρου αλλά και από το εξωτερικό. Πρώτος σκόρερ των κυανόλευκων παραμένει ο Ζελάγια με 15 γκολ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο «Αμμόχωστος» λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ