aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠρόταση στον Μαμαντού Ουαγκέ

Πρόταση στον Μαμαντού Ουαγκέ

Συμβόλαια σε τρεις ποδοσφαιριστές έχει στείλει ο Ερμής, αναμένοντας να τα λάβει πίσω με τις σχετικές υπογραφές. Συγκεκριμένα, οι «φτεροπόδαροι» έχουν καταθέσει με αυτόν τον τρόπο επίσημη πρόταση σε ένα Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό και δύο κεντρικούς αμυντικούς, τους οποίους ξεχώρισε ο Νίκος Παναγιώτου.

Ένας από αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, είναι ο Μαμαντού Ουαγκέ, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν 2014-2015 στον Εθνικό Άχνας (22 συμμετοχές). Ο Ουαγκέ είναι 27 χρόνων και κατάγεται από τη Γαλλία. Έχει στα χέρια του πρόταση από τους «φτεροπόδαρους» και αναμένεται η απάντηση του.

Πέρσι αγωνίστηκε στην Ασιρίσκα στη Σουηδία και στη Ζετίσου του Καζακστάν. Μπορεί να μην έχει αγώνες στα πόδια του, εδώ και οκτώ περίπου μήνες, όμως ο Νίκος Παναγιώτου πιστεύει ότι είναι παίκτης που έχει τα προσόντα να βοηθήσει στη στελέχωση της άμυνας.

Εκτιμάται από πλευράς Αραδιππιωτών ότι μέσα στο επόμενο 48ωρο θα υπάρξουν νεότερα, με τους παίκτες να υπογράφουν τα συμφωνηθέντα. Τέλος, συνεχίζονται οι προσπάθειες της διοίκησης για την ανακαίνιση, αλλά και αναβάθμιση του Δημοτικού γηπέδου στην Αραδίππου.

Σε μια άλλη εξέλιξη, υπάρχει και η περίπτωση του Θίο Γουίκς, ο οποίος ακόμη δεν έχει βρει ομάδα. Πέρσι δόθηκε δανεικός στην Καμπάλα και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Κύπρο για λογαριασμό του Ερμή. Όσον αφορά στον Ηλία Βαττή, ο Κύπριος ποδοσφαιριστής μέσω των social media ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος απέρριψε την πρόταση του Ερμή για οικονομικούς λόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ