aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠάλεψε όσο μπορούσε...

Πάλεψε όσο μπορούσε…

Το κέρδος απέναντι στην Ανόρθωση μέχρι και το τελευταίο λεπτό διεκδίκησε ο Ερμής στο ντεμπούτο του Γκόραν Μιλόγεβιτς στον πάγκο, αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε. Η ήττα με 1-2 αφήνει τους «φτεροπόδαρους» στα χαμηλά και καλούνται να δουλέψουν για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

Ο Λούκας Φανιέρος έχει καθημερινά επαφή με τον Μιλόγεβιτς και θα συζητήσουν και για την αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ όσο περνά ο καιρός κι έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα θα είναι σε θέση να δώσει κατευθυντήριες γραμμές και για το κεφάλαιο της ενίσχυσης. Ένας παίκτης ο οποίος ξεχώρισε από τους Αραδιππιώτες ήταν ο Άλεξ Κωνσταντίνου.

Με την ταχύτητά του κατάφερε να πονοκεφαλιάσει την άμυνα της Ανόρθωσης, πέτυχε ένα γκολ, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-1 λίγο πριν πάρει το προβάδισμα η «Κυρία». Πλέον το μυαλό όλων επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Άρη, όπου θα τεθεί στη διάθεση του Μιλόγεβιτς ο Πατσέκο που απουσίαζε προχθές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ