aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕμβολιασμός με νοοτροπία νικητή

Εμβολιασμός με νοοτροπία νικητή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όσο δύσκολος στόχος κι αν φαντάζει ο στόχος της εξάδας, στον Ερμή θεωρούν ότι ο πήχης πρέπει να είναι πάντα ψηλά. Ο Κώστας Καϊάφας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έδειξε στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ότι θέλει να πετυχαίνει και να είναι πρωταγωνιστής. Αυτή τη φιλοσοφία και νοοτροπία θα προσπαθήσει να μεταφέρει και στην ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει.

Ο προγραμματισμός έχει αρχίσει και σε συνεργασία με τον Βέσκο Μιχαΐλοβιτς και τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο αξιολογούν κάποιες περιπτώσεις, ενώ έχουν γίνει και προτάσεις. Εκτιμάται ότι σύντομα θα προκύψουν και οι πρώτες ανακοινώσεις. Λόγω του τριήμερου είναι πιθανό να μην υπάρξει κινητικότητα και από βδομάδας να αρχίσει να «τρέχει» ο προγραμματισμός. Για την ώρα γίνεται αξιολόγηση παικτών προτού γίνουν τα επόμενα βήματα.

Ο Κύπριος τεχνικός ήταν καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή και μίλησε για πολλά και διάφορα. «Ευχαριστώ τον κ. Φανιέρο και δημόσια που μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Έχουμε 1-2 συναντήσεις την εβδομάδα. Έχουμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας. Εύχομαι να μπορέσω να του δώσω αυτό που θέλει για την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε τον Ερμή ξανά στην εξάδα. Θα το παλέψουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην εφηβεία λόγω του ονόματός του: «Πέρασα πολύ bullying λόγω ονόματος στο σχολείο. Ιδιαίτερα από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, αλλά ήταν κάτι που με έκανε πολύ πιο δυνατό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ