aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΆλλη μια χρονιά ράβε, ξήλωνε

Άλλη μια χρονιά ράβε, ξήλωνε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ 

Άλλη μία μετεγγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει και στον Ερμή είναι για τα καλά στην πρίζα. Ένα σκηνικό το οποίο δεν είναι κάτι που το συναντά πρώτη φορά η ομάδα της Αραδίππου, καθώς όποιος ήταν εκεί είχε να «χτίσει» μία ομάδα σχεδόν από το μηδέν.

Η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Κώστας Καϊάφας καλείται να βρει πάνω από 15 παίκτες για να στελεχώσει την ομάδα του και ήδη έχει αποκτήσει τους Σωτηρίου, Φιλίποβιτς και Βολκόφ.

Η προσπάθεια για ποιοτική και ουσιαστική ενίσχυση αν και δεν θα είναι εύκολη συνεχίζεται, όμως το μπάτζετ της ομάδας δεν είναι τέτοιο που να δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους του προγραμματισμού για να κάνουν μεγάλα ανοίγματα. Κάθε άλλο.

Οι «φτεροπόδαροι» θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα ποσά που θα προσφέρουν και στη μόνη θέση που μπορεί να δώσουν το κάτι παραπάνω για τον επιθετικό της κορυφής. Μία θέση που οι Αραδιππιώτες στο παρελθόν έχουν πετύχει διάνα και θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και τώρα, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο εύκολο.

Από εβδομάδας εκτιμάται ότι θα σταλούν κάποιες προτάσεις και θα υπάρξουν προχωρημένες επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές που αρέσουν. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κώστας Καϊάφας έχει πολλή δουλειά μπροστά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ