aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣφικτή άμυνα, δραστήριο κέντρο

Σφικτή άμυνα, δραστήριο κέντρο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άρης είχε καλές εμφανίσεις με τον Νικόλα Μαρτίδη στον πάγκο, όμως οι νίκες δεν ήρθαν. Γι’ αυτό έγινε η αντικατάστασή του από τον Γιάννη Χριστόπουλο, με την ελπίδα πως θα έρθουν σύντομα καλύτερες ημέρες. Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν ευάλωτοι στην άμυνα στα παιχνίδια με την Αλκή Ορόκλινη (3-3) και τη Δόξα (1-2), άλλωστε τα πέντε γκολ που δέχθηκαν λένε πολλά.

Μπορεί με τον ΑΠΟΕΛ να έμειναν στο 0-0 στο Τσίρειο, όμως έγιναν φάσεις μπροστά από την εστία του Νουρεντινόσκι. Αυτό το παιχνίδι «μοίρασε» πολλές ελπίδες ανάκαμψης, όμως ακολούθησε η κακή εμφάνιση στο Μακάρειο με τη Δόξα, που έφερε και τη διακοπή της συνεργασίας με τον προηγούμενο προπονητή.

Ο στόχος είναι αύριο απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, να παρουσιαστεί δεμένη η αμυντική γραμμή, για να μην επιτρέψει στην αντίπαλο της να σκοράρει. Ο Χριστόπουλος, που ακόμη δεν γνωρίζει τόσο καλά την ομάδα του, θα προσπαθήσει να παρατάξει και μια δραστήρια μεσαία γραμμή.

Αυτό ίσως αποδειχτεί το κλειδί για τον Άρη, γιατί αν ελέγξει τον ρυθμό της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να κάνει τη ζημιά με τους γρήγορους επιθετικούς που διαθέτει. Το μόνο σίγουρο, είναι πως αύριο περιμένει πολλή δουλειά τους ποδοσφαιριστές  του Άρη, αλλά χωρίς κόπο και μόχθο τίποτε δεν κατορθώνεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ