aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Δίψα» για βαθμούς

«Δίψα» για βαθμούς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Άρης ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα. Στόχος του Γιάννη Χριστόπουλου είναι να πάρει από τους παίκτες του το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν υπολογίζει τους Μαραγκουδάκη και Μεντζέντοβιτς, αλλά αυτό δεν αλλάζει τον προσανατολισμό της ομάδας.

Οι πράσινοι χρειάζονται επειγόντως βαθμούς και θα θελήσουν να τους ψάξουν από το αυριανό ματς, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει. Είναι το αουτσάιντερ απέναντι σε μια γεμάτη ομάδα που έχει ως στόχο τον τίτλο, όμως ο Άρης θα κάνει το παιχνίδι του, κυνηγώντας το καλύτερο. Οι ποδοσφαιριστές «διψούν» για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας πως αν δεν έλθουν άμεσα οι βαθμοί η ομάδα θα βρεθεί νωρίς σε δύσκολη κατάσταση.

Εξάλλου, ούτε και χθες έλαβαν απάντηση στον  Άρη από τον ΓΣΟ. Οι παράγοντες του Άρη είναι έντονα ενοχλημένοι από την αδιαφορία των ανθρώπων του σταδίου της Λεμεσού. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται, πλέον, μια ανάσα από την μετακόμισή της στο «Στέλιος Κυριακίδης». Το μόνο που απομένει είναι η έγκριση της ΚΟΠ για να διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας (με τον Εθνικό) στο στάδιο της Πάφου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ