aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα ανταποκριθούν στη μεγάλη πρόκληση

Να ανταποκριθούν στη μεγάλη πρόκληση

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενοψει του εκτός έδρας αγώνα με την Αμπερντίν την ερχόμενη Πέμπτη (27/07) εισήλθε ο Απόλλωνας με προπόνηση το πρωί της Κυριακής (23/07).

Αγγελή και Μακρίδης ακολούθησαν ξεχωριστά το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Άπαντες στην ομάδα της Λεμεσού αναγνωρίζουν τις αντικειμενικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν απέναντι στην Αμπερντίν, ωστόσο υπάρχει πολύ μεγάλη πίστη στις δικές τους δυνατότητες.

Σ’ ένα ζευγάρι του 50-50 προγνωστικά δεν μπορούν να λεχθούν, ωστόσο όλοι στην ομάδα θέλουν να ανταποκριθούν στη μεγάλη πρόκληση που τους παρουσιάζεται. Ο Αυγουστή προετοιμάζει αγωνιστικά και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές για το τι θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Πέμπτη στη Σκωτία.

Πρώτιστος στόχος να σκοράρουνκαι κατ’ επέκταση να εξασφαλίσουν εκείνο το αποτέλεσμα το οποίο θα τους αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Λάρνακας.

Ο Κύπριος τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού παρακολούθησε σε αρκετούς αγώνες την προσεχή του αντίπαλο, η οποία μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια και συγκέντρωση απ’ όλους έτσι ώστε να επιτύχουν το στόχο τους.

*** Δευτέρα και Τρίτη θα είναι απογευματινές οι προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ