aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕφτά ημέρες δίχως ανάσα για τον Απόλλωνα

Εφτά ημέρες δίχως ανάσα για τον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι αγωνιστικές του «καυτού» Ιανουαρίου συνεχίζονται για τον Απόλλωνα και ο απόλυτος στόχος είναι να επιστρέψει στις νίκες και να μην έχει άλλες απώλειες στη συνέχεια. Οι κυανόλευκοι κέρδισαν (3-0) στη Λάρνακα τη Νέα Σαλαμίνα, υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΚ στο Αρένα και θέλουν να νικήσουν αύριο την Ομόνοια στο Τσίρειο και στη συνέχεια τον Ερμή στο γήπεδο του για να μη χάσουν την επαφή με την κορυφή. Ενδιάμεσα των δύο αγώνων, θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια στο ΓΣΠ στον επαναληπτικό του κυπέλλου (2-1 το πρώτο ματς). Σε εφτά ημέρες ο Απόλλων θα κληθεί να δώσει τρία ματς, που ούτε λίγο ούτε πολύ δεν έχει περιθώρια για αποτυχία.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή βλέπει πρώτα το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια στο Τσίρειο και μετά όλα τα άλλα. Δεν υπολογίζεται ο Μάγκλιτσα, που αποχώρησε με πρόβλημα από τον τελευταίο αγώνα. Ο Κροάτης επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 85΄ του αγώνα με την ΑΕΚ και θα μείνει εκτός αύριο, ενώ είναι αμφίβολος και για τον επαναληπτικό αγώνα με την Ομόνοια την Τετάρτη. Τη θέση του θα πάρει ένας από τους Καραγιόλ και Σκέμπρι. Αναμένεται να επανέλθει στη μεσαία γραμμή ο Παπουλής, ενώ είναι εντελώς καλά ο Σατσέτι και μάλλον θα είναι βασικός αύριο, ενώ στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Κέρμπρ στη θέση του Βασιλείου.

Ο Απόλλων αρχίζει ιδανικά την αντεπίθεσή του το 2019 και η ισοπαλία με την ΑΕΚ, σε καμιά περίπτωση δεν τον παίρνει από κάτω. Ήταν ένα εκτός έδρας ντέρμπι και αυτό που μένει είναι να επανέλθει αμέσως στις νίκες και να δημιουργήσει νέα δυναμική με νίκη αύριο επί της Ομόνοιας.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων θα αποφασίσει μετά τη σημερινή προπόνηση, ποιους θα παρατάξει αύριο, με πιθανότερο σχήμα το 3-5-2, αυτό που έδειξε με Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ. Όπως φάνηκε, ο σχηματισμός με τρεις πίσω (Ρομπέρζ, Ουαντραόγκο και Χ. Κυριάκου) αποδίδει πολύ καλά και με τους ακραίους Πέδρο και Κερμπρ, ο Απόλλων είναι σε θέση να αναπτύξει έντονη δράση από τις πτέρυγες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ