aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το πιο σημαντικό…

Απόλλων: Το πιο σημαντικό…

Είχε δίκιο ο Σωφρόνης Αυγουστή όταν αναφέρθηκε στις απώλειες παικτών που μετρούσε ο Απόλλων και στο γεγονός πως όλες οι αναμετρήσεις είναι σαν τελικοί.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» γνωρίζει πως με την επιστροφή όλων των ποδοσφαιριστών θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει μια δυνατή ενδεκάδα, όμως ξέρει από την άλλη πως θα πρέπει να επιβιώσει με τους άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου, τις απουσίες είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω καρτών.

«Το πιο σημαντικό είναι να επιστρέψουν οι τραυματίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αυγουστή. Πλησιάζει πάντως το τέλος του βαρυφορτωμένου Γενάρη και η κατάσταση θα είναι πιο ομαλή στη συνέχεια. Προς το παρόν η προσοχή είναι στο ματς με τον Ερμή, ο οποίος παρουσιάζεται ανεβασμένος τελευταία και χρειάζεται προσοχή. Η τεχνική ηγεσία θα πάει διαβασμένη στη Λάρνακα με στόχο η ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον στόχο.

Στηρίζει πολλά και στους δύο

Είναι ξεκάθαρο πως με την απόκτηση του Κεμπρ, ο Βασιλείου θα παίρνει ανάσες. Ο Σούμα δεν βοήθησε στο προχθεσινό ματς κόντρα στην Ομόνοια, όμως ο Τσέχος, που προχθές μπήκε ως αλλαγή στο ματς, έδειξε πως είναι έτοιμος για υψηλές επιδόσεις. Μαζί με τον Βασιλείου θα εναλλάσσονται στη θέση του ακραίου αριστερού μπακ. Ο προπονητής τους μπορεί να στηρίζει πολλά και στους δύο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ