aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛIωαννίδης στον Active: «Ιδιόκτητο γήπεδο ΑΠΟΕΛ; Αν βρεθούν €30.000.000…»

Iωαννίδης στον Active: «Ιδιόκτητο γήπεδο ΑΠΟΕΛ; Αν βρεθούν €30.000.000…»

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Μιχάλης Ιωαννίδης, ο οποίος υπηρέτησε πριν από μία εικοσαετία (τόσα χρόνια συμπληρώνονται από την ίδρυση της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο LTD), ήταν καλεσμένος στον Active και στην εκπομπή «Καφές με μπάλα στο Goal.com.cy» με τον Γιώργο Κυριάκου την Κυριακή (30 Απριλίου 2017).

Πέραν των αναφορών του για τη Δημιουργία Εταιρείας πριν από 20 χρόνια και την επειδοδιακή αποχώρηση των Τόζα Σάμπουριτς και Σίνισα Γκόγκιτς στο παρελθόν, μίλησε σχετικά και με τον στόχο του Πρόδρομου Πετρίδη για ιδιόκτητο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Αν βρεθούν τα 30.000.000 που χρειάζεται ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών των 20.000 θέσεων, διότι δεν θα κάνουμε το γήπεδο της ΑΕΚ με 7.000-8.000-10.000 χωρητικότητα. Που είναι τα 30.000.000 αν βρεθεί επενδυτής να τα βάλει καλώς. Υπάρχουν εταιρείες που επενδύουν στη δημιουργία γηπέδων, αλλά επενδύουν σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Για μένα είναι απαράδεκτο η Ανόρθωση, η ΑΕΚ, η Νέα Σαλαμίνα να έχουν δικό τους γήπεδο και εμείς να μην έχουμε. Αλλά εδώ που έχουμε φτάσει δεν μπορούμε να κάνουμε γήπεδο λιγότερο των 20.000 θέσεων και αυτό χρειάζεται 30.000.000 ευρώ. Δεν μπορεί να γεμίζει σε κάθε ματς, αλλά σε αρκετά ματς ειδικά ευρωπαϊκά θα χρειάζεται αυτή η χωρητικότητα. Είναι σπουδαίο όραμα, αλλά πρακτικά είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ένα προπονητικό κέντρο των 3.000.000 είναι πιο εφικτό και μπορεί να διατηρηθεί ο Αρχάγγελος για την Ακαδημία. Άκουσα για νέα έργα στον Αρχάγγελο, αλλά διερωτώμαι, σε ένα τόπο που δεν μας ανήκει να επενδυθούν λεφτά, έχω τις αμφιβολίες μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μ. Ιωαννίδης στον Αctive: «Κανείς δεν ήθελε να αναλάβει τον ΑΠΟΕΛ»

Μ. Ιωαννίδης: «Με… στοιχειώνει ακόμη η απόφαση για τους Σάπουριτς-Γκόγκιτς»

Το δίδυμο της αποθέωσης και της οργής στον ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ