Η Κοπεγχάγη 9η, ο ΑΠΟΕΛ 16ος

Οι Δανοί δίνοντας 44 παιχνίδια και μαζεύοντας 75 βαθμούς, βρίσκονται στην 9η θέση από τις συνολικά 357 ομάδες που συμμετείχαν έως τώρα. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι στη 16η θέση, με τη διαφορά όμως πως έχουν δώσει 38 παιχνίδια και πρόσθεσαν στο σακούλι τους 59 βαθμούς...


TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Άλλο ένα στατιστικό στοιχείο που διανθίζει τις διπλές αναμετρήσεις και ασφαλώς δεν προδικάζει κάτι όσον αφορά στο ποια ομάδα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ποιο; Η κατάταξη του ΑΠΟΕΛ και της Κοπεγχάγης στη λίστα της ΟΥΕΦΑ όσον αφορά στη συγκομιδή βαθμών στην προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Δανοί δίνοντας 44 παιχνίδια και μαζεύοντας 75 βαθμούς, βρίσκονται στην 9η θέση από τις συνολικά 357 ομάδες που συμμετείχαν έως τώρα. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι στη 16η θέση, με τη διαφορά όμως πως έχουν δώσει 38 παιχνίδια και πρόσθεσαν στο σακούλι τους 59 βαθμούς.

Και κάτι τελευταίο: Σε σχέση με την προ επταετίας «σύγκρουση» των δύο ομάδων στην ίδια εκ νέου φάση της διοργάνωσης, οι μοναδικοί που βρίσκονταν στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και συνεχίζουν είναι οι  Αλεξάνδρου – Μοράις, ενώ από πλευράς Κοπεγχάγης οι Άντονσον, Γιόργκενσεν, Κβιστ και Ντελανέι.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ