aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛEπίσημο: Διετής συμφωνία ΑΠΟΕΛ με Ατλέτικο Παραναένσε (pic)

Eπίσημο: Διετής συμφωνία ΑΠΟΕΛ με Ατλέτικο Παραναένσε (pic)

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ατλέτικο Παραναένσε. Η διοίκηση της Βραζιλιάνικης ομάδας ανακοίνωσε τη σύναψη διετούς συμφωνίας με τους πρωταθλητές Κύπρου, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανταλλαγή ποδοσφαιριστών και την ανταλλαγή απόψεων και προπονητικών μεθόδων.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία προς μεγάλο όφελος του ΑΠΟΕΛ

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης, βρέθηκε στην Κοριτίμπα κι επισκέφτηκε τα γραφεία, το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο του Βραζιλιάνικου συλλόγου και σύμφωνα με τους ανθρώπους που ήταν μαζί του ήταν ενθουσιασμένος από όλα όσα είδε.

Διαβάστε επίσης: Το… αινιγματικό like του Ντελατόρε (pic)

«Είναι με μεγάλη χαρά που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία. Η Ατλέτικο είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που είναι η Βραζιλία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαζόμαστε από εδώ και πέρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ, με τους Βραζιλιάνους να τονίζουν πως μπορεί να μην διέρρευσαν περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία των δύο πλευρών, όμως είναι γεγονός ότι ο Κυπριακός σύλλογος είναι ένας από τους πιο δυνατούς στο νησί και συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, μία διοργάνωση που προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να δείξουν την αξία τους.

Διαβάστε επίσης: 

Έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Ντελατόρε (pics/vids)

Πετρίδης: Εκεί που «γεννήθηκαν» Πελέ και Νεϊμάρ

Πετρίδης: Ταξίδι στη Βραζιλία για συνεργασίες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ