aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε νέες «περιπέτειες» ο καραφλός

ΑΠΟΕΛ: Σε νέες «περιπέτειες» ο καραφλός

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Για τον Πάουλο Ζόρζε, η προχθεσινή μέρα στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» ήταν ιδιαίτερη. Ο Πορτογάλος παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, επέστρεψε στην ομάδα που γνώρισε πολλές επιτυχίες και ασφαλώς, είχε αφήσει τη σφραγίδα του στις εντός και εκτός τειχών διακρίσεις.

Ο Ζόρζε που το Σάββατο σβήνει 38 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων, θα αποτελεί πλέον το δεξί χέρι του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά έχοντας ρόλο βοηθού προπονητή, συναντώντας πολλά γνώριμα πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Αποχωρήσεις έκπληξη από τον ΑΠΟΕΛ

Εκτός από υπαλλήλους της ομάδας, βρήκε τους Νεκτάριο Αλεξάνδρου και Νούνο Μοράις, τους αρχαιότερους παίκτες στο ρόστερ, νιώθοντας έτσι σαν το σπίτι του από την πρώτη στιγμή. Η επιλογή του δεν έγινε τυχαία από τους πρωταθλητές. Ο Πάουλο μπορεί να συνεννοηθεί με τους πολλούς Πορτογάλους και Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, ενώ είναι γνώστης του ποδοσφαίρου μας. Εκτός από τον ΑΠΟΕΛ (2009-12), έπαιξε ποδόσφαιρο σε Ανόρθωση (2012-14) και Δόξα (2014-15).

Συν τοις άλλοις, ως άνθρωπος παθιάζεται με αυτό που ασχολείται, κάτι που μπορεί να το μεταδώσει στους παίκτες. Αν και φρέσκος στο χώρο της προπονητικής, στον ΑΠΟΕΛ θεωρούν πως θα βοηθήσει σημαντικά από τον νέο του ρόλο στον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ