aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θέλω να ανανεώσω με την Ανόρθωση..»

«Θέλω να ανανεώσω με την Ανόρθωση..»

Σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιόφωνο του Ισραήλ, ο Ρόνι Λέβι εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με το περιβάλλον και τον τρόπο λειτουργίας της Ανόρθωσης  αποκαλύπτοντας ότι θα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Για το μέλλον του: «Μου αρέσει που δουλεύω για την Ανόρθωση. Άρχισα και θα τελειώσω εδώ, την δουλειά μου οποιοδήποτε και να είναι το αποτέλεσμα. Μιλάμε και για την επόμενη χρονιά, μου αρέσει εκεί και θα ήθελα να μείνω για πολύ καιρό αλλά επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο τίποτε δεν είναι σίγουρο».

Διαβάστε επίσης: Παντελή-Λέβι: Πότε θα τα ξαναπούν για ανανέωση συνεργασίας

Για το ενδιαφέρον της Μπεϊτάρ: «Δουλεύω σε ένα μεγάλο σύλλογο στην Κύπρο. Ξεκίνησα και θα τελειώσω τη σεζόν ότι και να γίνει. Υπάρχει συζήτηση και για την νέα σεζόν και θα ήθελα να μείνω για αρκετό καιρό εδώ αλλά ξέρω πως είναι το ποδόσφαιρο, οπότε θα περιμένω υπομονετικά. Δούλεψα με τον Ταμπίμπ στο παρελθόν και ήταν μια εμπειρία το να δουλέψω μαζί του. Προς τιμή του ακόμη και στις λιγότερο καλές στιγμές, ήταν πάντα άντρας. Απόλαυσα που δούλεψα μαζί του».

Γιατί έφυγε από την Μακάμπι Χάιφα: «Η δυναμική ανάμεσα σε εμένα και την Μακάμπι Χάιφα δεν ήταν καλή ακόμη και δύο μήνες πριν φύγω, και ακόμη και όταν πήρα το κύπελλο ένιωθα ότι δεν μπορούσα να συνεχίως και δεν ήμουν σίγουρος αν με ήθελαν, αλλά στο τέλος το έκανα».

Για Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ: «Αν βγούμε στην Ευρώπη θα είναι επίτευγμα. Ο προϋπολογισμός του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα Λεμεσού είναι σχεδόν διπλάσιος από τον δικό μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ