aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Μιλάμε, αλλά δεν θα πω κάτι άλλο...»

«Μιλάμε, αλλά δεν θα πω κάτι άλλο…»

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Αντόνιο Πούτσε δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Ο Ισπανός τεχνικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις προσπάθειες για ενίσχυση.

«Η Νέα Σαλαμίνα έπαιξε καλά. Είμαι λυπημένος που δεν κερδίσαμε. Κάναμε πολλά για να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Μίλησα με τους παίκτες μου, τους είπα ότι δεν σταματούμε, θα συνεχίσουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου», είπε αρχικά και ακολούθως αιτιολόγησε την απόφασή του να κάνει μόνο μία αλλαγή:

«Δεν έχουμε επιθετικό παίκτη. Προτίμησα να κρατήσω αυτούς που είχα μέσα γιατί στον πάγκο είχα μόνο μεσοαμυντικούς. Περιμένω να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Το 0-0 δεν είναι καλό αποτέλεσμα αλλά συνεχίζουμε».

«Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα στην ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε πολλές φάσεις, σήμερα κάναμε φάσεις αλλά στα τελειώματα θέλουμε δουλειά. Μιλάμε με κάποιους παίκτες, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν έχω πρόβλημα με τους παίκτες μου, όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό», πρόσθεσε και κατέληξε για την παρουσία του κόσμου της Ανόρθωσης:

«Ήταν φανταστικοί, δεν έχω λόγια. Θέλουμε να τους δώσουμε τα πάντα. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά για να φέρουμε τρόπαια στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ