aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕνωτικό συμβούλιο για ένα καλύτερο αύριο

Ενωτικό συμβούλιο για ένα καλύτερο αύριο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε εγρήγορση βρίσκεται ο Χαράλαμπος Μανώλη, ο οποίος προσπαθεί να βάλει τις τελευταίες πινελιές στο διοικητικό σχήμα, το οποίο θα παρουσιάσει προς έγκριση στη σημερινή Γενική Συνέλευση του σωματείου (18:00).

Στις πλείστες θέσεις έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που θα βρίσκονται στη διοίκηση και απλώς, απομένουν μερικά διαδικαστικά θέματα για να συμπληρωθεί το παζλ. Στόχος του Μανώλη είναι να έχει στο Διοικητικό Συμβούλιο άτομα, τα οποία έχει σε εκτίμηση ο κόσμος της ομάδας και δεν θα υπάρχουν αντιδράσεις και μουρμουρητά.

Σημαντική θέση είναι αυτή του εκτελεστικού συμβούλου, που θα πάρει ως γνωστό ο Τάσος Ανδρέου, αντικαθιστώντας τον Φραγκέσκο Χατζήμιχαηλ. Επίσης, αναμένεται να είναι και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο ένας εκ των τριών που θα έχουν θέση στo Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας μέσω του σωματείου. Ο άλλος θα είναι ο Λοΐζος Λοΐζου, ενώ σήμερα πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει το τρίτο πρόσωπο.

Σήμερα θα παρουσιαστούν από τον Χαράλαμπο Μανώλη τα ονόματα του νέου συμβουλίου και τα μέλη της συνέλευσης θα αποφασίσουν αν θα εγκριθεί το νέο σχήμα ή όχι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν αναμένεται να προκύψει αντίρρηση και από σήμερα η Ανόρθωση θα έχει νέα διοίκηση, με τον Χαράλαμπο Μανώλη να είναι στην κεφαλή της πυραμίδας και τον Χρίστο Πουλλαΐδη στην εταιρεία.

Η Γενική Συνέλευση της εταιρείας θα αρχίσει στις 19:00. Ο Πουλλαΐδης άρχισε τις διαδικασίες για την εξεύρεση ικανού εκτελεστικού προέδρου, τον οποίον θα προσλάβει για να είναι υπεύθυνος σε όλα τα θέματα της εταιρείας.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Πουλλαΐδη δεν του επιτρέπουν να είναι 100% επικεντρωμένος στην εταιρεία, γι’ αυτό δεν θέλει να γίνουν τα λάθη του παρελθόντος και ελπίζει ότι θα βρει τον κατάλληλο για τη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ