aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έστειλε προτάσεις και περιμένει

Ανόρθωση: Έστειλε προτάσεις και περιμένει

Η κάλυψη της θέσης του τερματοφύλακα αποτελεί προτεραιότητα για την Ανόρθωση. Μετά την αποχώρηση του Αρούς, αλλά και αυτήν του Γιώργου Παπαδόπουλου, η «Κυρία» είναι στο ψάξιμο για δύο τερματοφύλακες. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν έχει γίνει προφορική πρόταση σε δύο τερματοφύλακες και όποιος απαντήσει θετικά θα του σταλεί άμεσα συμβόλαιο για να βάλει την υπογραφή του. Όπως φαίνεται, πρόθεση στην Ανόρθωση είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας που θα επιλεγεί να είναι κάτω των 22 ετών για να μη λαμβάνει θέση ξένου ή κοινοτικού. Κάποιες περιπτώσεις ήδη εξετάζονται.

Διαβάστε επίσης: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθωσης

Όσον αφορά στον Σισέ, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα του γίνει πρόταση για να συνεχίσει ή όχι, ενώ για τον Γκιουρίς από τη στιγμή που μπήκε και ο ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι για την απόκτησή του, δυσκολεύει αρκετά. Η Ανόρθωση τα βρήκε με τον Σλοβάκο επιθετικό και απομένει να προκύψει συμφωνία με την Όρενμπουργκ, όμως όσο ο ΑΠΟΕΛ πιέζει, περιπλέκει την κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ