aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτο μυαλό του Χριστοδούλου

Στο μυαλό του Χριστοδούλου

ΤOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα και το 0-0 με την Ανόρθωση ήταν σημαντικά αποτελέσματα για να πάρουν οι παίκτες της ΑΕΛ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το ματς που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα θα είναι εξίσου δύσκολο και ενδεχόμενη νίκη το ερχόμενο Σάββατο (20:00) θα βοηθήσει τους γαλαζοκίτρινους να πάρουν για τα καλά ώθηση, ατενίζοντας παραλλήλως τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η προετοιμασία μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να έχει στρέψει την προσοχή του στην τακτική με την οποία θα αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους. Στο φιλικό που έδωσε η ΑΕΛ την περασμένη εβδομάδα με αντίπαλο τη Δόξα, φάνηκε πως πιο έτοιμοι για να διεκδικήσουν θέση βασικού είναι οι Γεωργιάδης και Αρουαμπαρένα. Αλλά ακόμη και αν δεν προτιμηθούν στο αρχικό σχήμα, αυτό που μετρά είναι πως μπορούν να βοηθήσουν όταν κληθούν να αγωνιστούν ως αλλαγή. Στα θετικά είναι το γεγονός πως ο Μάριος Ηλία ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και προπονείται κανονικά.

Ο Χριστοδούλου αναμένεται πως θα παρατάξει την ομάδα με τους ίδιους έντεκα που ξεκίνησε το ματς με την Ανόρθωση. Δεν τίθεται εξάλλου και κάποιος σοβαρός λόγος για να αλλάξει κάτι. Υπάρχει, πάντως, μια πιθανότητα να μεταφερθεί ο Σαβάν λίγο πιο πίσω από τον επιθετικό κορυφής και στις πτέρυγες του κέντρου να δούμε τους Μέσκα, Γεωργιάδη.

Από την άλλη όμως η τριάδα στο κέντρο με τους Νικολάου, Σοάρες, Σόουζα πάει αρκετά καλά και ίσως τους δούμε εκ νέου το βράδυ του Σαββάτου στο αρχικό σχήμα. Ο Ουέλινγκτον παρόλο που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές και θα βρει το μονοπάτι προς το αντίπαλο πλεκτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ