aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ΑΕΚ να το επιβεβαιώσει στο ΓΣΠ

Η ΑΕΚ να το επιβεβαιώσει στο ΓΣΠ

Σε διάστημα μιας εβδομάδας η ΑΕΚ θα ταξιδέψει για δεύτερη φορά στη Λευκωσία, για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά την Ομόνοια. Μετά την ισοπαλία που απέσπασε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, θα επιδιώξει αυτή τη φορά να φθάσει στη νίκη με αντίπαλο την Ομόνοια. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι με το μέρος της ΑΕΚ, που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και θα θελήσει να το επιβεβαιώσει με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.

Η ομάδα της Λάρνακας έμεινε πίσω βαθμολογικά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξακολουθεί να έχει στόχους. Μετά τα δυο ισόπαλα αποτελέσματα σε ισάριθμα ματς για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, θα αναζητήσει την πρώτη της επιτυχία, απέναντι σε μια ομάδα που στο ματς του πρώτου γύρου την υποχρέωσε σε βαριά ήττα (2-5).

Έχουν γνώσιν οι φύλακες και στην ΑΕΚ, όπως τονίζουν δεν εφησυχάζουν από το γεγονός ότι η Ομόνοια έχει τα προβλήματά της. Προσεγγίζουν το σημερινό ματς ως ένα ντέρμπι, γνωρίζοντας ότι η αντίπαλός τους θέλει να αντιδράσει και αυτό είναι επικίνδυνο εάν η ΑΕΚ δεν δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Στην ΑΕΚ έχουν ως στόχο, πλέον, να κλειδώσουν το συντομότερο μια θέση που θα τους διασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να γίνει αυτό επιβάλλεται να ξεπεράσουν νικηφόρα το εμπόδιο της Ομόνοιας, ώστε να μην κάνουν τη ζωή τους δύσκολη στη συνέχεια. Οι Λαρνακείς πάνε με αποφασιστικότητα για το «διπλό», παρά τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ