Σίριαλ με Ιμπάρμπο


Τη στιγμή που η Κάλιαρι θέλει να τον φέρει πίσω για να τον δώσει σε ευρωπαϊκή ομάδα, ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει στην Ατλέτικο Νασιονάλ.

Εξελίξεις που, θεωρητικά, θα καθυστερήσουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σημειώνονται τις τελευταίες ώρες. Κι’ αυτό γιατί η επιθυμία του Κολομβιανού άσου δεν… συμβαδίζει με τα «θέλω» της Κάλιαρι, στην οποία ανήκει.

Η ομάδα από τη Σαρδηνία θέλει να φέρει τον παίκτη πίσω για να τον δώσει σε ευρωπαϊκή ομάδα. Ο ίδιος, όμως, δηλώνει πως επιθυμεί να συνεχίσει στην Ατλέτικο Νασιονάλ και μετά τις 30 Ιουνίου, όταν και τελειώνει ο δανεισμός του. Και στη… μέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που θέλει τον Ιμπάρμπο, έχει κάνει πρόταση για την απόκτησή του και πλέον είναι αναγκασμένος να περιμένει τι μέλλει γενέσθαι.

CYTAVISION - Live Sports

Βέβαια, οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν πολύ, διότι στόχος είναι το πλάνο να έχει ολοκληρωθεί, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, μέχρι τις 27 Ιουνίου όταν αρχίζει η προετοιμασία. Ο σέντερ φορ είναι μία από τις προτεραιότητες, μαζί με τον αμυντικό μέσο και όσο καθυστερεί του Ιμπάρμπο, τόσο απομακρύνεται η περίπτωσή του…