aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠάρτι της ΑΕΚ με… διοργανωτή τον Βράνιες!

Πάρτι της ΑΕΚ με… διοργανωτή τον Βράνιες!

«Πολυβόλο» η ΑΕΚ, μυθικός Βράνιες! Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καταιγιστικοί κόντρα στην Ξάνθη και την διέλυσαν με 4-0, με τον Όγκνιεν Βράνιες να κάνει χατ-τρικ μέσα σε 28 λεπτά! Ο Μπακασέτας το άλλο τέρμα του θριάμβου της Ένωσης (44’), η οποία παραμένει αήττητη για 24 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και στο… κυνήγι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ!

Οφσάιντ το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο 5ο λεπτό, ωστόσο δευτερόλεπτα νωρίτερα δεν της είχε δοθεί πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Λιβάγια από τον Μελιόπουλο, ενώ «φωνάζει για ακόμη ένα στο 2’ σε ακόμη ένα μαρκάρισμα του Μελιόπουλου στον Λάζαρο!

Εξαιρετική εμφάνιση για την ΑΕΚ που σκόραρε και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο κατέβασε… ταχύτητα ενόψει της ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου, με τον Μανόλο Χιμένεθ από την μεριά του να δίνει ανάσες σε Λάζαρο, Μπακασέτα και Σιμόες.

Παραμένει στη δεύτερη θέση (50 βαθμούς) και στο -2 από τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ, η οποία την ερχόμενη αγωνιστική δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρόμητου. Έμεινε στους 29 βαθμούς και την 6η θέση η Ξάνθη, η οποία υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης την 23η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ