aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια την πάρτη... Τζίτζι (video)

Για την πάρτη… Τζίτζι (video)

Το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν οι συμπαίκτες του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με την φανέλα της Γιουβέντους ήταν να κερδίσουν την Βερόνα (2-1), όπερ και εγένετο.

ου μυαλό για παιχνίδι με όσα συγκλονιστικά συνέβαιναν και είχαν ως επίκεντρο τον Τζίτζι Μπουφόν; Το παιχνίδι με την Βερόνα δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο κόσμος είχε στραμμένο συνέχεια το βλέμμα του στον Ιταλό τερματοφύλακα, που δυσκολευόταν να δει καλά από τα… σκουπιδάκια που είχαν μαζευτεί στα μάτια του!

Η «Μεγάλη Κυρία» έκανε το καθήκον της απέναντι στην Βερόνα (2-1) και τελικά ο μόνος δυσαρεστημένος ήταν ο Στέφαν Λιχτστάινερ, ο οποίος στο δικό του αντίο με την φανέλα των «μπιανκονέρι» έχασε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό, κι απέτυχε να βάλει το κερασάκι σε μία υπέροχη γιορτή.

Η ομάδα του Αλέγκρι έπαιξε με σβηστές τις μηχανές στο πρώτο μέρος, όπου με εξαίρεση μία κεφαλιά του Μάντζουκιτς (25’) κι ένα δοκάρι του Ντιμπάλα (41’) δεν είχε άλλες κλασικές ευκαιρίες.

Το παιχνίδι κρίθηκε μέσα σε ένα τρίλεπτο, όταν και οι πρωταθλητές Ιταλίας. Ο Ρουγκάνι πήρε το ριμπάουντ σε ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Ντόουγκλας Κόστα κι έκανε το 1-0 (49’), ενώ τρία λεπτά αργότερα μία έξοχη εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς έφερε το 2-0.

Η Βερόνα πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Τσέρτσι (76’), με το 2-1 να μένει ως το τέλος, αφού ο Λιχτστάινερ απέτυχε να σκοράρει από τα 11 βήματα (88’) και να αφήσει μία όμορφη τελευταία ανάμνηση στο κοινό της «μεγάλης κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ