aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κάρικ ανανέωσε μέχρι το 2018

Ο Κάρικ ανανέωσε μέχρι το 2018

Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2018 θα συνεχίσει να φορά ο Μάικλ Κάρικ. Ο 36χρονος μέσος υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «κόκκινους διαβόλους» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του ώστε ο Βρετανός χαφ να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Old Traford και η διοίκηση έκανε πράξη την επιθυμία του. Ο Κάρικ αποκτήθηκε από την Τότεναμ το καλοκαίρι του 2006 όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έψαχνε τον αντικαταστάτη του Ρόι Κιν. Η μεταγραφή πέρασε από αρκετές δυσκολίες, ωστόσο τελικά ολοκληρώθηκε με την Μάντσεστερ να δίνει 14 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό της.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν ο Κάρικ θα πάρει… σύνταξη παίζοντας με την κόκκινη φανέλα αφού το καλοκαίρι του 2018 θα είναι 37 ετών! Και όχι άδικα αφού σε αυτά τα έντεκα χρόνια στο Old Traford ο αμυντικός μέσος έχει μετρήσει 314 συμμετοχές αποτελώντας έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ