aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοκ για Μονπελιέ, νίκη παραμονής για Ανζέ (video)

Σοκ για Μονπελιέ, νίκη παραμονής για Ανζέ (video)

Ισόπαλο (2-2) έληξε και το ματς της Τουλούζ με την Στρασμπούρ, με το παιχνίδι να έχει συγκλονιστική εξέλιξη. Ο Μπλαγιάκ άνοιξε το σκορ για την Στρασμπούρ στο 46’ αλλά δύο γκολ του  Σανογκό στο 89’ και στο 90’ έδωσαν το προβάδισμα στην Τουλούζ στο τελευταίο δίλεπτο του ματς.

Η Στρασμπούρ όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με γκολ του Μπακαρί Κονέ. Η Αμιέν και η Τρουά αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ με πέναλτι του Κονατέ στο 38’ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον ίδιο τρόπο, με τον Νιάν να ευστοχεί σε πέναλτι στο 47′.

Η Ντιζόν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90′ κόντρα στην Μονπελιέ (2-2) με τον Σαΐντ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 27’ αλλά η Μονπελιέ ισοφάρισε με τον Σκίρι στο 59′. Ο Σίο έκανε το 2-1 στο 67′ για την Μονπελιέ, αλλά ο Σαΐντ χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα του, στο 90′.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ