aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο καναβάτσο η Φενέρ, στους 16 η Κράσνονταρ

Στο καναβάτσο η Φενέρ, στους 16 η Κράσνονταρ

To γκολ του Σμολόφ στο 7ο λεπτό καθόρισε την έκβαση του αγώνα και της πρόκρισης, αφού η Κράσνονταρ διαχειρίστηκε ιδανικά αυτό το γκολ και παρά την ισοφάριση στο 43′ από τον Σκρτελ, έχοντας και το υπέρ της 1-0 στον πρώτο αγώνα, προκρίθηκε με συνολικό 2-1 επό της Φενέρμπαχτσέ.

H Κράσνονταρ όπως και στο πρώτο παιχνίδι κατάφερε ένα γρήγορο χτύπημα στην αντίπαλο της και μάλιστα μόλις στο 7λεπτο του αγώνα. Μετά από ένα λάθος του Σκρτελ, ο Γκαζίνσκι έκανε την μπαλιά στον κενό χώρο και ο Σμολόφ με ωραίο αριστερό σουτ, έβαλε τα δύσκολα στους Τούρκους που έψαχναν πλέον τρία γκολ. Στο 19ο λεπτό ο σούπερ σκόρερ των Ρώσων σταμάτησε πάνω στον Βολκάν. Κάπου εκεί οι Τούρκοι ενεργοποιήθηκαν με τον Σο σε δύο περιπτώσεις και των Φαν Πέρσι σε μία να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 43’ με τον Σκρτελ που σιγούρεψε το γκολ, μετά την κεφαλιά του Ντε Σόουζα που χτύπησε στα δύο δοκάρια.

Στην επανάληψη η ρωσική ομάδα βρίσκοντας χώρους προσπάθησε να χτυπήσει με τον Ραμίρες στο 50’ και τον Σμολόφ στο 53’, ενώ ο Ισμαήλ στο 60’ είχε μια καλή προσπάθεια για τους γηπεδούχους. Η Φενέρ αντιμετώπισε πρόβλημα και με τον Βολκάν Ντεμιρέλ που αντικαταστάθηκε γύρω στο 70’ από τον Φαμπιάνο. Η προσπάθεια του Φαν Πέρσι στο 80’ ήταν η τελευταία για να μπορέσει να μπει στο κόλπο της πρόκρισης η τουρκική ομάδα, όμως ο Ολλανδός σούταρε πάνω στον Κρίτσιουκ για να μείνει το 1-1 που έδωσε το εισιτήριο για τους «16» στους Ρώσους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ