aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοκ για Ρόζενμποργκ, άλμα πρόκρισης Σοσιεδάδ (videos)

Σοκ για Ρόζενμποργκ, άλμα πρόκρισης Σοσιεδάδ (videos)

Στην επόμενη φάση του Europa League προκρίθηκε η Ζενίτ που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην έδρα της Ρόζενμποργκ με γκολ του Κοκόριν στα χασομέρια (1-1). Άνετη και ωραία η Σοσιεδάδ, 3-0 την Βαρντάρ.

Άνετη και ωραία η Σοσιεδάδ, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Βαρντάρ και επικρατώντας με 2-0 έπιασε την Ζενίτ στην κορυφή του ομίλου. Ο Χουάνμι με τη συμπλήρωση μισής ώρας έλυσε τον… γόρδιο δεσμό και άνοιξε τον δρόμο της νίκης για την ομάδα του. Και ο πρώην άσος του Ολυμπαικού, ο Ντε λα Μπέγια ήρθε στο 68ο λεπτό να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Σοσιεδάδ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπαουτίστα στο 82’.

Τα… φτερά της Ρόζενμποργκ έκοψε η Ζενίτ. Με γκολ του Κοκόριν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Ρώσοι τέζαραν τους Νορβηγούς και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Europa League. Ο Μπέντνερ είχε ανοίξει το σκορ για τη Ρόζενμποργκ στο 55ο λεπτό από την άσπρη βούλα αλλά έχασε την τελευταία στιγμή τη νίκη μέσα από τα χέρια της.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ