aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΑΕΚάρα για να σέβεσαι, να… φοβάσαι και ικανή για όλα! (vid & pics)

ΑΕΚάρα για να σέβεσαι, να… φοβάσαι και ικανή για όλα! (vid & pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πω, πω, πωωωω! Αυτή η ΑΕΚ όλα τα μπορεί! Πραγματοποιώντας άλλη μία εξαιρετική κι επιβλητική εμφάνιση, η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα, επικράτησε κατά κράτος της Στουρμ Γκρατς και στον επαναληπτικό του ΑΕΚ Αρένα, συντρίβοντάς την με 5-0 (8′, 67′, 80’ Τριτσκόφσκι, 65′ Λαρένα πεν., 86’ Φλοριάν).

Με συνολικό σκορ 5-0, η ΑΕΚ πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα βρει το εμπόδιο της σλοβακική Τρεντσίν στην προσπάθεια που θα κάνει για να πετύχει τον μεγάλο άθλο της εισόδου της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έξι χρόνια μετά την πρώτη και τελευταία φορά που έχει επιτύχει κάτι τέτοιο (2011-12).

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, η ομάδα της Λάρνακας έβαλε τις βάσεις πρόκρισης με γκολ του εξαιρετικού Τρισκόφσκι στο 8’ έπειτα από ωραία ενέργεια και σουτ σε κενή εστία (πέρασε δύο αμυντικούς και τερματοφύλακα), ενώ το 2-0 σημειώθηκε με πέναλτι του Λαρένα στο 65’ (παράβαση που κέρδισε ο Γιάννου).

Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 67’ με πλασέ του Τριτσκόφσκι εντός περιοχής έπειτα από βαθιά μπαλιά, ενώ ο Σκοπιανός παικταράς στο 80’ με σουτ μετά από σπουδαία ενέργεια κι ασίστ του Ασουμπρέ, έκλεισε καρέ τερμάτων για την ΑΕΚ και την ίδια στιγμή πέτυχε χατ τρικ. Το 5-0, που ήταν και το αποτέλεσμα, πέτυχε ο Φλοριάν με προβολή έπειτα από μακρινή μπαλιά του Χέφελ, με τον Γάλλο να σκοράρει έπειτα από μακρά αποχή λόγω τραυματισμού και να ολοκληρώνει τον μεγάλο θρίαμβο της ΑΕΚ.

Γήπεδο: ΑΕΚ Αρένα.

Σκόρερ: 8′, 67′, 80′ Τριτσκόφσκι, 65′ Λαρένα (πεν.), 86′ Φλοριάν.

Κίτρινες: 41′ Γιάννου / 45′ Μάρεσιτς, 50′ Κοχ.

Κόκκινες: 59′ Λόβριτς (δεύτερη κίτρινη).

ΑΕΚ (Άντονι Ιραόλα): Τόνιο, Σίλβα, Μοϊσόφ, Γκονθάλεθ, Τρουγιόλς, Ακοράν, Χέφελ, Λαρένα (78′ Ασουμπρέ), Τέτε (69′ Κάσες), Τριτσκόφσκι, Γιάννου (81′ Φλοριάν).

Στουρμ Γκρατς (Χάικο Βόγκελ): Σιμπενχάντλ, Κοχ, Σπεντλχόφερ, Μάρεσιτς (46′ Χούσπεκ), Σράμελ, Ζούλι, Λάκνερ, Λόβριτς, Χόσινερ (73′ Έζε), Πινκ (63′ Αυλωνίτης), Όμπερμαϊρ.

Διαιτητές: Πάολο Βαλέρι με βοηθούς τους Ελενίτο Τζιοβάνι και Ντανιέλε Μπιντόνι (Ιταλία).

Τέταρτος: Μαουρίσιο Μαριάνι (Ιταλία).

Παρατηρητής διαιτησίας: Γκόραν Μιχαΐλεβιτς (Μαυροβούνιο).

Παρατηρητής ΟΥΕΦΑ: Έντβιν Λιμπόχοβα (Αλβανία).

Ακολουθεί το live της αναμέτρησης!



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ