aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα'Εκανε... περίπατο στο Μπακού η Τσέλσι! (video)

‘Εκανε… περίπατο στο Μπακού η Τσέλσι! (video)

Για να πάρεις αποτέλεσμα απέναντι σε ένα θηρίο, όπως η Τσέλσι πρέπει όλα να σου πάνε δεξιά. Αντιθέτως στην Καραμπάχ όλα πάνε στραβά στη φάση των ομίλων, αφού έγινε μόλις η τρίτη ομάδα που βλέπει κόκκινη κάρτα σε τρίτο παιχνίδι ομίλων. Με την Ρόμα ήταν ο Ντλόβου, με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Πέδρο Ενρίκε, αυτή τη φορά ήταν ο Σαντίγκοφ που άφησε τους Αζέρους με παίκτη λιγότερο από το 19ο λεπτό.

Κι όμως μέχρι εκείνο το λεπτό, η Καραμπάχ ήταν απολύτως ανταγωνιστική, αφού έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με σουτ στο δοκάρι του Μίτσελ (13’) με τον Ρίσαρντ να πλασάρει άουτ σε κενή εστία στην επαναφορά. Λίγο αργότερα όμως όλα τελείωσαν. Ο διαιτητής έδειξε τη λευκή βούλα σε μαρκάρισμα του Σαντίγκοφ στον Ουίλιαν, απέβαλε τον Αζέρο αμυντικό και η ροή του ματς άλλαξε άρδην.

Ο Αζάρ έστειλε στην άλλη γωνία τον Σέχιτς (19’, 0-1) και ο περίπατος της Τσέλσι ξεκίνησε. Ο Βραζιλιάνος που ήταν ο κορυφαίος παίκτες του γηπέδου έκανε σαν σε προπόνηση το 0-2 (36’) μετά από έξοχη ασίστ του Αζάρ, ενώ ο ίδιος ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Φάμπρεγκας έκανε το 0-3 στο 73ο λεπτό. Ο Ουίλιαν έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με δυνατό ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής (83’, 0-4), με τους Λονδρέζους να βάζουν 10 γκολ σε δύο κολλητές αναμετρήσεις με τους Αζέρους.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε που είχε το μυαλό της περισσότερο στο επερχόμενο ντέρμπι με την Λίβερπουλ, είχε ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα, με τους Λονδρέζους να εξασφαλίζουν την πρόκριση στους «16» και να ψάχνουν την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ