aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιπλό… Ευρώπης η Φράιμπουργκ (video)

Διπλό… Ευρώπης η Φράιμπουργκ (video)

Τι και αν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι απέναντι στην Φράιμπουργκ; Οι «Αετοί» συνέχισαν τις κακές εμφανίσεις και γνώρισαν την τέταρτη σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα, σε σημείο που να κινδυνεύουν να χάσουν και τη θέση τους στην εξάδα.

Η Άιντραχτ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε την άμυνα της Φράιμπουργκ και στο 11ο λεπτό ο Μπράνιμιρ Χργκότα με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Φράιμπουργκ δεν πτοήθηκε από το προβάδισμα της Άιντραχτ και 14 λεπτά αργότερα μετά από «μαγική» κάθετη πάσα του Χόφλερ, ο Νιντερλέχνερ πέρασε και τον τερματοφύλακα για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Η Φράιμπουργκ συνέχισε να έχει την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 59ο λεπτό οι παίκτες της άλλαξαν πέντε πάσες με τελικό αποδέκτη, σε θέση τετ-α-τετ , τον Νιντερλέχνερ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό 1-2.

Έτσι η Φράιμπουργκ μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από την 6η Άιντραχτ και πλησίασε ακόμα περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στην ευρωπαϊκή έξοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ