aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Την πάτησε στο τέλος η Γιανγκ Μπόις

Τέσσερα γκολ και πολλές ευκαιρίες είχε το παιχνίδι της Γιανγκ Μπόις με την Λουκέρνη, το οποίο τελικά έληξε ισόπαλο 2-2. Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στο Europa League αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Χάας, κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσει τούμπα τον αγώνα με τα γκολ των Ραβέ (47’) και Κούμπο (85’). Η Λουκέρνη όμως δεν το έβαλε κάτω και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ισοφάρισε σε 2-2 με τον Σνόιβιλ (92’).

Στον αγώνα με την Λουκέρνη η Γιανγκ Μπόις είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και παραχώρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στους γηπεδούχους, ενώ στο δεύτερο ήταν πολύ καλύτερη.

Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ βγήκε στην επίθεση και δημιούργησε πολλές φάσεις στα καρέ των γηπεδούχων. Το γκολ του Κούμπο 5 λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 έμοιαζε λυτρωτικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως μετά το γκολ γύρισαν στην άμυνα και ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Μετά το πέρας της 14ης αγωνιστικής η Γιανγκ Μπόις βρίσκεται στην 3η θέση με 23 πόντους, ενώ η Λουκέρνη παρέμεινε στην 4η με 20 βαθμούς.

Η εντεκάδα της Γιανγκ Μπόις: Μβογκό, Λέτσιακς, Φον Μπέργκεν, Νούχου, Μπαμπού, Σκικ (65’ Κούμπο), Σανόγκο, Ζακάρια (46’ Μπερτόνε), Ραβέ, Φράι (75’ Σουλεϊμάνι) και Οαρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ