aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΒγήκε «πίτσα Ζλάταν» στην Γαλλία!

Βγήκε «πίτσα Ζλάταν» στην Γαλλία!

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Γαλλία έδωσε το όνομα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε μία special πίτσα που ετοιμάζει το μαγαζί του προκειμένου να τιμήσει τον Σουδό σούπερ σταρ. Διαβάστε το story.

Αυτό θα πει επιχειρηματικό δαιμόνιο… Η εθνική Σουηδίας έχει ως βάση στη Γαλλία το Pornichet στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Euro 2016 και ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην περιοχή θέλησε να εκμεταλλευτεί την παρουσία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στα μέρη του, δίνοντας το όνομα του 34χρονου σούπερ σταρ σε μία από τις πίτσες που προσφέρει το κατάστημά του.
zlatanpizza1

Το όνομά του επιχειρηματία είναι Φιλίπ Κερβελά και όποιος βρεθεί στο εστιατόριο “La Gwenaelle” έχει πλέον τη δυνατότητα έναντι 13,5 ευρώ να απολαύσει την “Pizza La Zlatan” όπως την έχει ονομάσει.

zlatanpiz

Όσο για τα υλικά από τα οποία αποτελείται αυτά είναι ουκ ολίγα: kottbullar (κρέας που υπάρχει στη σουηδική κουζίνα), κρεμμύδι, πατάτες, τηγανητό αυγό, φρυγανιά, μοτσαρέλα, ψιλοκομμένες ντομάτες, κρέμα με μοσχοκάρυδο, πιπέρι, αλάτι και ζάχαρη.

pizza

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ