aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEURO«Κράξιμο» σε WAG της Ρωσίας για πόζα με πανάκριβη τσάντα

«Κράξιμο» σε WAG της Ρωσίας για πόζα με πανάκριβη τσάντα

Την ώρα που η Ρωσία όδευε προς άδοξη έξοδο από το Euro 2016, η σύντροφος του Φιοντόρ Σμόλοφ πόζαρε στο Παρίσι με πανάκριβη τσάντα ανά χείρας, με αποτέλεσμα να δεχτεί σκληρή κριτική από τους οπαδούς.

Η παρουσία της Ρωσίας ήταν από τις πιο αποτυχημένες στη διοργάνωση και έγινε μία από τις οκτώ ομάδες που δεν συνεχίζουν στα νοκ – άουτ.

Αυτό όμως δεν πτόησε την Μιράντα Σχέλια, φίλη του Ρώσου επιθετικού. Το μοντέλο με καταγωγή από την Γεωργία, την ημέρα της ήττας των Ρώσων από την Ουαλία, πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία όπου χαλαρώνει στο Παρίσι, παρέα με μία τσάντα που αξίζει πάνω από 13.000 ευρώ (φωτό πάνω)!

Το στιγμιότυπο προκάλεσε αρνητικά σχόλια και γι’ αυτήν αλλά και για το γούστο του συντρόφου της.

«Ξόδεψες τόσα λεφτά για μία τσάντα για το τίποτα. Θα μπορούσες να βοηθήσεις τόσα παιδιά που έχουν ανάγκη», ανέφερε ένα σχόλιο, ενώ άλλος σχολιαστής επιτέθηκε στον Σμόλοφ:

«Οι Ρώσοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να παίξουν, αλλά ούτε και να επιλέξουν μία γυναίκα της προκοπής. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από αυτούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ