«Πρόταση από τον Παναθηναϊκό στον Πάρντο»


Η ελλαδική ιστοσελίδα onsports.gr σε σημερινό της δημοσίευμα «στέλνει» τον Ούρκο Πάρντο στον Παναθηναϊκό!

Επικαλείται μάλιστα πρόταση των πρασίνων στον κίπερ του ΑΠΟΕΛ, καθώς και πληροφορία που μετέδωσε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων Πανίκος Χατζηλιασής. Το δημοσίευμα:

«Ένα απίστευτο σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και αρκετά δελεαστική σε πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού.

CYTAVISION - Live Sports

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες έρχονται από την Κύπρο, όπου τα τελευταία χρόνια, ο Ούρκο Πάρντο υπερασπίζεται την εστία του ΑΠΟΕΛ, αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας διανύει τις τελευταίες εβδομάδες του συμβολαίου του με τους πορτοκαλί και θεωρείται σίγουρο πως θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Μάλιστα, ο επόμενος… σταθμός στην καριέρα του αναμένεται να βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, αλλά όχι για τους Πειραιώτες ή για τον Ηρακλή, όπου είχε περάσει πριν τους «ερυθρόλευκους», αλλά για τον Παναθηναϊκό. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπεύθυνος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Πανίκος Χατζηλιασής, ο οποίος τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό 101,1 FM: “Υπάρχει αρκετά καλή πρόταση από τον Παναθηναϊκό στον Ούρκο Πάρντο”…».