aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Ο Αναστασίου δεν θα μας άφηνε να πάρουμε κάτι»

«Ο Αναστασίου δεν θα μας άφηνε να πάρουμε κάτι»

Οι οργανωμένοι φίλοι της Αλκής τοποθετούνται για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ και τη διαιτησία του Γιάννη Αναστασίου, από τον οποίον έχουν πολλά παράπονα. «Είχαμε προειδοποίησει και πριν από το παιχνίδι. Ο Αναστασίου δεν θα μας άφηνε να πάρουμε κάτι απ’ το συγκεκριμένο ματς και φρόντισε να το δείξει από νωρίς. Ακόμα και όταν η ομάδα μας ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο (διότι όντως κοιμόταν στα πρώτα 30λεπτά) ο Αναστασίου αρνείται ολοκάθαρο πέναλτι στο 2-3», αναφέρουν αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Συγκρίνετε την ευκολία με την οποία σφυρά πέναλτι για την ΑΕΛ και πως κλείνει τα μάτια στο γκρέμισμα του Φαμπρίσιο από τον Αϊρόσα. Η μάχη συνεχίζεται, οι ποδοσφαιριστές μας οφείλουν να φτύσουν αίμα στα επόμενα παιχνίδια, αλλά και η διοίκηση οφείλει να πάρει τα μέτρα της. Διότι το παιχνίδι (βρομάει από παντού) θα παιχτεί κυρίως εκτός γηπέδου, μας το έχουν κάνει ξεκάθαρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ