aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Rising Stars Game: Η γιορτή του μπάσκετ

O Ονήσιλος Σωτήρας, η Σχολική Εφορία Λιοπετρίου, το Ίδρυμα Αποστόλου Παύλου και η Κοινοτική Αστυνόμευση Λιοπετρίου, κάτω από την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης διοργανώνουν το 2ο Petrolina Rising Stars Game, με στόχο την προώθηση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες.

Το 2ο Petrolina Rising Stars Game θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα του 1ου Δημοτικού  Σχολείου Λιοπετρίου την Παρασκευη 1η Ιουλίου 2016 στις 19.00. Από τις 18.30 θα υπάρχει ένα basket village έξω από το γήπεδο με μπασκέτα, ξυλοπόδαρο, εδέσματα και τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές να υπογράφουν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος.

Στο 2ο Petrolina Rising Stars Game θα λάβουν μέρος παιδιά γεννηθέντα το 2005 μόνο. Θα υπάρχουν δυο παιδιά από κάθε ομάδα που θα επιλεχτούν από τον προπονητή της κάθε ομάδας. Την μια ομάδα θα κοουτσάρει ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας των Ανδρών Κ16 του Ζήνωνα, Μιχάλης Μιχαήλ, μαζί με την προπονήτρια  της πρωταθλήτριας ομάδας των Γυναικών Κ14 του Κεραυνού, Έλενα Βασιλείου.

Στην άλλη ομάδα προπονητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Καραπίττης, ο οποίος ήταν ο τεχνικός της πρωταθλήτριας ομάδας του ΑΠΟΠ,σ την κατηγορία Γυναικών Κ16, μαζί με τον προπονητή της πρωταθλήτριας ομάδας αγοριών των Ανδρών Κ14 του Όλυμπου Αγλαντζιάς, Γιάννο Παντελίδη.

Θα υπάρχει ακόμα Skills competition, διαγωνισμός τρίποντων και stars shooting competition. Επίσης θα έχουμε πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τον DJ Mathiew, τους τραγουδιστές Λιοτατή Αντώνη και Γεωργία Λεωνίδου και το χορευτικό του Ιδρύματος Αποστόλου Παύλου.

Ακόμα, θα τιμηθεί για την πλούσια προσφορά του στην κυπριακή καλαθόσφαιρα ο Γιώργος Αναστασιάδης, που ολοκλήρωση την μεγάλη καριέρα του με την λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Τέλος, θα τιμηθεί επίσης και η ομάδα Κ14 Ανδρών του Ονήσιλου Σωτήρας για την φετινή τους πορεία στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Κ14, όπου κατέλαβαν την τέταρτη θέση.

Όλα τα παιδιά θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα, αναμνηστικό φανελάκι και μετάλλια. Αξίζει να σημειωθεί πως για την εκδήλωση δεν θα υπάρχει εισιτήριο, ενώ θα γίνονται εισφορές από όσους το επιθυμούν προς το ίδρυμα Αποστόλου Παύλου στο Λιοπέτρι, ώστε να στηριχθεί η προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η αίθουσα η οποία είναι υπό διέγερση από το ίδρυμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ